Effectory benoemt Volker Grümmer tot Managing Director Duitsland

Effectory benoemt Volker Grümmer tot Managing Director Duitsland

20-02-2023 (14:04) - Mensen

Effectory, bedrijf voor medewerkersonderzoek, heeft Volker Grümmer benoemd tot nieuwe Managing Director Duitsland. Het Nederlandse bedrijf wil met deze stap verder groeien in de DACH-regio.

Voor Effectory werkte Grümmer voor Cognism, een sales intelligence platform, als Vice President Central & Eastern Europe. Eerder had hij senior posities bij Adobe, Oracle en IBM. 

Groei in DACH-regio

De nieuwe benoeming maakt deel uit van de ontwikkelingsstrategie van het bedrijf, dat wordt aangestuurd door de onlangs benoemde Nederlandse CEO Christian de Waard. "Volker heeft een immense sales- en leiderschapservaring in de technologie-industrie", aldus De Waard. "Hij kent de Duitstalige markt als geen ander en is dus de ideale leider waarmee wij onze zakelijke doelen gaan bereiken in de DACH-regio."

Uitdagingen

"De voortdurende demografische veranderingen, de algemene economische situatie en de trend naar hybride werken stellen organisaties voor een aantal uitdagingen. Het is dus belangrijker dan ooit dat zij leren inspelen op de wensen en behoeften van hun eigen medewerkers - wat uiteindelijk het hele bedrijf ten goede komt", zegt Volker Grümmer. "Effectory heeft een uitstekende en innovatieve aanpak in deze richting, waardoor ik nog enthousiaster ben over mijn nieuwe rol.”