Ellen van den Berge per direct Chief Marketing Officer RTL

Ellen van den Berge per direct Chief Marketing Officer RTL

13-02-2023 (17:07) - Mensen

RTL Nederland maakt vandaag bekend dat Ellen van den Berghe (35) per direct de nieuwe Chief Marketing Officer is binnen RTL Nederland. Ze volgt Lucien Brouwer op die eind van vorig jaar RTL Nederland verliet.

Van den Berghe werkt sinds 2011 bij RTL Nederland, eerder als Head of Content Videoland. In haar nieuwe functie als Chief Marketing Officer voegt zij zich ook bij de directie.

Visionair

RTL CEO Sven Sauvé: “Ellen is als trainee binnengekomen bij RTL en is uitgegroeid tot een visionair in het streaming domein. Innovatiekracht en een sterke connectie met de behoefte van de Nederlandse kijker maken haar tot de beste keus.” Ellen van den Berghe over haar nieuwe stap binnen RTL Nederland: “Ik ben zakelijk opgegroeid met Videoland en ik ben ontzettend trots op waar we nu staan. Mijn eerste focus ligt op de groeistrategie en het verstevigen van onze partnerships. De ambitie is om van Videoland de nummer 1 streamer te maken.”

Directie

Onder leiding van CEO Sven Sauvé neemt Van den Berghe als Chief Marketing Officer plaats in de directie van RTL Nederland naast Chief Content Officer Peter van der Vorst, Chief Technical Officer Giovanni Piccirilli, Chief Commercial Officer Ton Rozestraten en Chief Financial Officer Olivier Zacharia.