Esther Maas versterkt TEAM LEWIS als contentstrateeg

Esther Maas versterkt TEAM LEWIS als contentstrateeg

01-12-2022 (14:03) - Mensen

Voormalig RTL Nieuws-journalist Esther Maas (35) is als contentstrateeg gestart bij internationaal PR- en marketingbureau TEAM LEWIS. In deze rol richt zij zich op de strategische inzet van relevante, nieuwswaardige content en de optimalisatie van de geïntegreerde campagnes voor klanten van TEAM LEWIS.

Esther was tot en met september werkzaam als journalist op meerdere redacties binnen RTL Nieuws. In de laatste jaren specialiseerde zij zich als onlineredacteur en samensteller. Als journalist bij RTL Nieuws deed ze ruime kennis en ervaring op als het gaat om contentcreatie en het vertalen van complexe onderwerpen naar interessante en relevante content voor een breed publiek.

Adviserende rol

Esther: “Ik was toe aan een nieuwe stap in mijn carrière en TEAM LEWIS gaf daar richting aan. Met mijn journalistieke achtergrond zal ik klanten een adviserende rol bieden om hun contentstrategie scherp te stellen. De focus ligt hier op het overbrengen van de boodschap door het onderwerp dicht bij de doelgroep te houden vanuit een strategisch oogpunt. Daarnaast merk ik dat het team een fijne dynamiek kent waar ruimte is voor creativiteit en groei. Na zeer leerzame en gezellige eerste weken kijk ik uit naar de rest van dit avontuur!"

Journalistieke achtergrond

Merel Dudok van Heel, Head of Consumer Division Netherlands: “Creatieve en sterke content is de basis van een succesvolle PR- en marketingcampagne. De journalistieke achtergrond van Esther brengt de expertise die wij hiervoor nodig hebben met zich mee. Ik ben dan ook bijzonder blij met haar komst en kijk ernaar uit om samen te bouwen aan geïntegreerde contentmarketingcampagnes.”