Extreme Networks benoemt Kevin Rhodes tot nieuwe CFO

Extreme Networks benoemt Kevin Rhodes tot nieuwe CFO

25-04-2023 (14:23) - Mensen

Extreme Networks heeft Kevin Rhodes is vanaf 30 mei Executive Vice President en Chief Financial Officer. Rhodes heeft ruime ervaring binnen SaaS-organisaties en gaat Extreme helpen bij het aansturen van de strategische richting, financiële planning en reporting.

Rhodes was hiervoor EVP en CFO bij Duck Creek Technologies, een wereldwijde verticale SaaS-leverancier. Daar speelde hij een rol in de succesvolle overname van dat bedrijf door Vista Equity Partners. Rhodes bekleedde eerder CFO-functies bij Finvi, Markforged en Brightcove. Hij heeft een MBA van Babson College's FW Olin Graduate School of Business en een B.S., Accounting/Finance van Merrimack College.

Waarde voor Extreme

President en CEO Ed Meyercord van Extreme Networks is blij met de benoeming van Rhodes. "Kevin is een businessgerichte leider met een uitzonderlijke staat van dienst in het aansturen van lange termijn groei bij SaaS-bedrijven”, zegt Meyercord. “Kevin begrijpt onze branche en kan de ontwikkelingen in die markt vertalen naar groeimodellen. Zijn focus biedt ons de inzichten en skills die Extreme nodig heeft voor een langdurige groei van onze omzet, marge en de waarde voor aandeelhouders, klanten en ons merk. Zijn ervaring met het opschalen van bedrijven van onze omvang levert onmiddellijk waarde op voor Extreme."

Strategische initiatieven

Kevin Rhodes is trots om als nieuwe CFO te starten bij Extreme Networks. "Deze functie is een geweldige kans om te werken in de belangrijkste groeifases in de geschiedenis van het bedrijf. Ik kijk ernaar uit om samen met het managementteam te werken aan het ontwikkelen en aansturen van strategische initiatieven die helpen bij het versnellen van de groei en een grotere aanwezigheid op de markt. Extreme is goed gepositioneerd om marktaandeel te winnen en zijn wereldwijde technologische footprint verder uit te breiden."