Fadime Yildiz-Elvan Managing Director Benelux Coty

Fadime Yildiz-Elvan Managing Director Benelux Coty

01-03-2023 (16:57) - Mensen

Coty Inc., bedrijf achter de merken Max Factor, Gucci en BOSS geeft de leiding van hun Benelux-activiteiten aan Fadime Yildiz-Elvan. Elvan (38) begon haar carrière 15 jaar geleden bij Coty Nederland als Junior Brand Manager.

Fadime Yildiz-Elvan: “Samen met mijn team wil ik de komende jaren verder bouwen aan Coty als beauty power house met beauty voor iedereen. Coty is de plek waar het gaat gebeuren. Wij staan aan het begin van een beautyrevolutie en gaan geschiedenis schrijven. Met onze producten, onze marketingstrategie en onze mensen.”

Belang van selfcare

Groei staat ook bij Elvan op de lijst voor het brede merkenportfolio van Coty. “De beautywereld is enorm veranderd in de afgelopen jaren en mede dankzij Covid heeft iedereen kunnen zien hoe belangrijk selfcare is. “Bij Coty geloven we niet in het voorschrijven van wat schoonheid is, maar laten we consumenten kiezen wat bij hen past door middel van een breed en toegankelijk productaanbod. Inclusiviteit en diversiteit zijn bij ons geen loze kreten, maar kernwaarden die tot uiting komen in het assortiment, onze campagnes en onze interne en externe communicatie.”