Floris van Woerkom CEO Detailresult

23-05-2022 (17:17) - Mensen

Detailresult (DRG), de service organisatie en het productiebedrijf voor de supermarktformules DekaMarkt en Dirk, maakt  bekend dat Floris van Woerkom per 1 juli 2022 zal aantreden als CEO. Hij volgt Bart Oprel op, die per 1 juli zal aftreden.
 
DRG heeft 1.640 medewerkers en verzorgt voor DekaMarkt en Dirk diverse ondersteunende diensten, de logistiek en de productie van brood en vlees. Hierdoor kunnen Dirk, met 12.000 medewerkers, en DekaMarkt, met 8.000 medewerkers, hun individuele commerciële slagkracht optimaal combineren met de schaal- en synergievoordelen van DRG.
 
Floris van Woerkom zal Bart Oprel opvolgen, die momenteel enig bestuurder is bij DRG. Floris heeft uitgebreide internationale ervaring in fast moving consumer goods, onder meer voor Unilever en Heineken en heeft verschillende bedrijfstransformaties van familiebedrijven van dichtbij meegemaakt. Bart heeft in het afgelopen jaar vorm gegeven aan de organisatiewijzigingen, die nodig waren om het onderscheidend vermogen van de twee formules beter tot zijn recht te laten komen. Nu de organisatie is aangepast en de meeste stappen die nodig zijn voor de afsplitsing van de formules zijn gezet, is voor hem het moment gekomen om de leiding over te dragen.