Frank de Vries wordt senior legal counsel bij DDMA

10-05-2023 (10:11) - Mensen

Frank de Vries (37), voorheen werkzaam bij NS en ING, is per 1 mei in dienst getreden bij DDMA, de branchevereniging voor data en marketing. Hij gaat aan de slag als senior legal counsel en teamlead van het legal team.

Frank was de afgelopen jaren onder meer werkzaam bij NS en ING als bedrijfsjurist. Hier deed hij ervaring op met advies op gebied van marketing-, privacy- en contractrecht. Naast zijn juridische kennis brengt Frank ook een bovengemiddelde interesse in technologie en marketing mee. Hij is thuis in verscheidene programmeertalen en ondersteunt startende ondernemers met de technische inrichting van websites en analytics.

Werkzaamheden

Bij DDMA gaat Frank als teamlead leidinggeven aan het juridische team. Samen met de drie andere legal counsels duidt hij juridische ontwikkelingen op het gebied van data-driven marketing en geeft hij advies aan de ruim 360 leden. Daarnaast richt Frank zich op public affairs en het versterken van de samenwerking met toezichthouders, ministeries en Europese instituten.