Geoffrey Wulleman komt aan boord als managing director bij a2o-architecten

Geoffrey Wulleman komt aan boord als managing director bij a2o-architecten

02-05-2023 (10:28) - Mensen

a2o, bekend van herbestemmingen en complexe binnenstedelijke projecten in Vlaanderen en Brussel, zet met het aanwerven van de ervaren Geoffrey Wulleman een belangrijke stap naar verdere groei.

Ingrid Mees verlaat na 37 jaar het kantoor dat ze in 1986 mee oprichtte. Ze drukte haar stempel op de missie en visie van a2o en bracht het bureau mee tot waar het vandaag staat, met een 50-koppig team en kantoren in Hasselt en Brussel. ?a2o was al een tijdje op zoek naar het juiste profiel om het vertrek van architect Ingrid Mees op te vangen. 

Gebouwen zijn de rode draad in de carrière van nieuwkomer Wulleman (37). Hij vervulde diverse management- en financefuncties bij real estate-spelers zoals de Royal Properties Group, Kumpen (Willemen Construct) en de Weerts Group. In 2021 behaalde hij het postgraduaat Vastgoedkunde aan de KU Leuven. “Ik adem vastgoed. Met deze aanstelling bij één van de toonaangevende Belgische architectenbureaus kom ik echt aan de bron te zitten,” aldus Wulleman.

“a2o wil uitgroeien tot de nationale referentie voor herbestemming en complexe binnenstedelijke projecten, waarbij steeds wordt gestreefd om de bestaande structuren zoveel mogelijk te behouden en een maximale flexibiliteit te bekomen naar toekomstige invullingen. Deze visie op hoe we om moeten gaan met het gebouwd patrimonium is heel inspirerend. Mijn eerste doel is dan ook om dit fantastische team van architecten en stedenbouwkundigen verder te stroomlijnen om deze missie optimaal te kunnen realiseren.”