George Moses nieuwe Technology Director bij iO

George Moses nieuwe Technology Director bij iO

11-09-2023 (13:21) - Mensen

George Moses is de nieuwe Technology Director van iO. Hij brengt brede kennis met zich mee. Niet alleen op technisch vlak, maar ook op het gebied van leiderschap, cultuur en commercieel.

Moses brengt kennis van en heeft ervaring met onder andere .NET, Java, PHP, React en Angular en is een actieve bijdrager in de Drupal community, waar hij al bijna 18 jaar deel van uitmaakt. Na 8 jaar bij Wunderkraut, later Appnovation, waar hij ook lid was van de Drupal Advisory Board, ging hij op zoek naar een organisatie die paste bij zijn uitgebreide regionale kennis en ervaring. Deze moest groot genoeg zijn om een expertise fit te hebben en zijn aspiraties te kunnen vervullen. Daarnaast was het vinden van de juiste cultuurfit essentieel.

Een cultuur van blenden en ontwikkelen

Met een groot techteam en een smeltkroes van samenwerkende teams, leeft binnen iO een cultuur van blenden. De focus ligt op mensen: om ze te ondersteunen en laten groeien waar ze naartoe willen. Iedereen wil zich ontwikkelen en krijgt hier ook de ruimte voor. Zowel met praktische ervaring als met theoretische onderlegging. Dit wil Moses aanmoedigen.

“Je kunt waarde binnen organisaties op een heleboel dimensies meten. Hier liggen de waarden op persoonlijk niveau. De focus daarop vind ik heel belangrijk. Investeren in de toekomst van medewerkers op de lange termijn is hoe je de echte waarde van een bedrijf creëert,” aldus George Moses.

Binnen iO slaat Moses een brug tussen management en specialisten en combineert hij leiderschap en consultancy-ervaring met technologische en commerciële kennis. Zo richt hij zich op het creëren van waarde voor zowel klanten als collega’s.