Groentehal Oosterik uit Tubbergen Buurtzaamste Ondernemer 2022

Groentehal Oosterik uit Tubbergen Buurtzaamste Ondernemer 2022

18-11-2022 (14:31) - Mensen

Vrijdag 18 november tijdens de Dag van de Ondernemer een initiatief van MKB Nederland is Groentehal Oosterik uit Tubbergen uitgeroepen tot Buurtzaamste Ondernemer 2022. De Buurtzaamste Ondernemer van het jaar-verkiezing is een initiatief van RegioBank en beleeft dit jaar haar eerste editie.

Deelname is voorbehouden aan ondernemers die in hoge mate oog hebben voor de belangen van hun buurt. Zowel economisch als sociaal. Oftewel ondernemers die mede dankzij hun inspanningen de buurt vitaal houden en zelfs vooruit helpen.  

“Groentehal Oosterik is een ondernemer die de buurt al 2 generaties vooruit helpt en erg betrokken is. Dit blijkt ook uit het aantal plublieksstemmen. Wat ons betreft een terechte winnaar van de prijs Buurtzaamste Ondernemer van het jaar”, aldus Rein Wispelweij directeur RegioBank en voorzitter van de kiescommissie.

Verjaardagsboxen

De Buurtzaamste Ondernemer van het jaar krijgt een cheque ter waarde van € 2.000. Martijn Oosterik heeft hier direct al een bestemming voor. En dat deze bestemming ook in de buurt ligt is niet verwonderlijk. “Ik wil het hele bedrag doneren aan Verjaardagsbox Tubbergen. Dankzij dit prachtige initiatief kunnen jarige kinderen, met ouders die het niet breed hebben, toch een geweldig verjaardagspartijtje organiseren", aldus de Tubbergenaar.