Han Sterk nieuwe algemeen directeur NORAH

Han Sterk nieuwe algemeen directeur NORAH

31-08-2023 (09:00) - Mensen

Norah, een damesmodemerk met bijna 100 winkels in Nederland en België, heeft Han Sterk als nieuwe algemeen directeur aangetrokken. Hij start per 1 oktober 2023.

Han Sterk brengt een schat aan ervaring en enthousiasme met zich mee en zal een sleutelrol spelen in de verdere ontwikkeling en groei van het merk.

Han Sterk heeft een frisse blik op Norah en is enthousiast over de mogelijkheden die het merk te bieden heeft. "Het fundament is goed," zegt Sterk, verwijzend naar de moderne infrastructuur op het gebied van IT en Logistiek, het moderne servicekantoor en de landelijk gedekte winkelformule van Norah. "Damesmode stond nog niet op mijn palmares, maar de doelgroep van Norah ken ik natuurlijk wel goed. Er was direct sprake van een klik tussen mij, de eigenaar van Norah en het MT. Dat heeft ervoor gezorgd dat we snel tot elkaar zijn gekomen."

Norah heeft de afgelopen jaren aanzienlijke groei doorgemaakt en staat nu op het punt een nieuwe fase in te gaan. Han Sterk ziet de noodzaak om een duidelijke visie voor de komende jaren te ontwikkelen, met een focus op de ontwikkeling van medewerkers en organische groei van het aantal filialen. "Het plan is om samen te werken aan een strategie voor de komende jaren," voegt Sterk toe.

Met bijna 100 winkels in Nederland blijft Norah ambitieus in haar doelstellingen en is altijd op zoek naar nieuwe locaties of betere posities in gemeenten waar ze al gevestigd is. Sterk benadrukt ook de blijvende focus op België, waar hij van plan is de aanwezigheid van Norah verder uit te breiden. "Met mijn vorige werkgever waren we zeer succesvol met een groot overnametraject. Ik ken de Vlaamse retail goed en kijk ernaar uit om daar met Norah meer voet aan de grond te krijgen."

Sterk heeft al kennisgemaakt met het managementteam van Norah en ziet veel potentieel om samen te werken aan de merkwaarden, naamsbekendheid, groei en professionalisering van het merk. "Norah heeft een geweldig team, en ik ben ervan overtuigd dat we samen grootse dingen kunnen bereiken."

Over Norah

Norah gelooft dat een persoonlijke stijl ontwikkelen makkelijk moet zijn. Met de juiste kleding zie je er niet alleen mooi uit, je voelt je ook een stuk zelfverzekerder als je van je outfit houdt. Norah verrast haar klanten iedere week met een nieuwe collectie in een breed maataanbod (36 t/m 48) en voor elk budget. Samen tot een stijloplossing komen, daar zijn we goed in. Of het nou gaat om een complete look creëren of dat ene speciale item vinden waarmee alles in je kast nieuw leven krijgt.