Hans Burki nieuwe directeur WagenPlan

Hans Burki nieuwe directeur WagenPlan

31-10-2023 (11:59) - Mensen

Hans Burki is per 1 november benoemd tot algemeen directeur van WagenPlan. Hij wordt daarmee verantwoordelijk voor de strategische koers en verdere groei.

Samen met Wijnand Akkerman vormt Hans de directie van deze joint venture van Athlon en Achmea. Hans Burki volgt Niels van den Hoogen op die sinds juli 2022 directeur was en zich volledig gaat focussen op zijn functie als CCO van Athlon Benelux. Marchel Koops, commissaris WagenPlan en managing director van Athlon Nederland: “Hans heeft een scherp oog voor de klant en optimale klantbediening. Met zijn opgedane kennis van de afgelopen jaren ben ik ervan overtuigd dat hij deze klantfocus en zijn ruime ervaring op het gebied van digitalisering inzet om WagenPlan verder te laten groeien.”

Flexibele mobiliteit

Hans Burki is sinds begin van dit jaar al betrokken bij de lancering van het nieuwe product Auto-Abonnement. Dat is een initiatief van Wagenplan, waarmee flexibele mobiliteit beschikbaar wordt gemaakt voor de particulieren en klein zakelijke klanten van Centraal Beheer. Daarvoor werkte hij als sales director bij Athlon en was hij verantwoordelijk voor de klein zakelijke en particuliere markt en het indirecte sales kanaal.
Hans: “Ik ben enorm enthousiast over deze kans. Ik kijk er erg naar uit om met het team de positie van WagenPlan verder te digitaliseren én door te laten groeien.”