Harmen Hoogwout Regional Vice President Northern Europe bij OutSystems

Harmen Hoogwout Regional Vice President Northern Europe bij OutSystems

24-08-2023 (09:44) - Mensen

OutSystems, een wereldleider in high-performance applicatie-ontwikkeling, kondigt aan dat Harmen Hoogwout is benoemd tot regional Vice President Noord-Europa.

Hiermee zet hij de volgende stap in zijn carrière bij OutSystems. In deze nieuwe rol is hij verantwoordelijk voor de strategische groei en het marktleiderschap in de Benelux en Noord-Europa. Met een carrière in de IT-sector en uitgebreide ervaring in sales- en managementfuncties, heeft Harmen ervaring in het vormgeven van groeistrategieën en het verder uitbouwen van OutSystems activiteiten in diverse markten. In zijn vorige rol bij OutSystems was Harmen verantwoordelijk voor diverse sales teams in Noord-Europa.

Focus op synergie

In zijn nieuwe functie focust Harmen zich op het vormgeven van groeistrategieën en het leidinggeven aan teams om de positie van het OutSystems low-code ontwikkelplatform in de regio’s Noord-Europa en de Benelux te versterken. Om dit te bereiken, streeft hij ernaar om de krachten van verschillende markten te bundelen en slimme samenwerkingen te bevorderen.

Succes vergroten

“In Nederland hebben we al heel veel organisaties geholpen met het structureel versnellen van hun innovatiekracht middels ons low-code ontwikkelplatform, en met dezelfde toewijding wil ik deze trend voortzetten in de BeLux en Noord-Europa. Onder andere in de finance- en retailsector hebben we al mooie stappen gezet. Daar is onze samenwerking met de grootste zorgverzekeraar in België een goed voorbeeld van. We hebben hiervoor met succes onze expertise uit andere landen toegepast op de Belgische markt. Ik streef ernaar om deze kruisbestuiving van kennis onderling door te zetten binnen de Noord-Europese landen, zodat we gezamenlijk kunnen blijven innoveren en groeien.", zegt Harmen

Rodrigo Castello, Vice President Middle East and Africa bij OutSystems: "We zijn enthousiast om Harmen Hoogwout te verwelkomen als regional Vice President voor de Noord-Europese regio. We zien een continue groei in Noord-Europa, maar er is zoveel meer dat onze high-performance low-code kan doen voor bedrijven in deze regio. Harmen is – dankzij zijn drive en gestructureerde aanpak – de aangewezen persoon voor deze functie."