Hoceky-icoon Minke Booij Directeur Topsport Team EIFFEL

16-01-2023 (12:22) - Mensen

Hockey-icoon Minke Booij is bij Team EIFFEL ingestapt om de sterke band met topsport verder te professionaliseren. De Olympisch- en wereldkampioen, is goed voor dertien mondiale medailles met de Nederlandse hockeydames. Ze is als Directeur Topsport bij EIFFEL verantwoordelijk voor partnerships en de groeiende groep talentcoaches.

“Veel van wat in de topsport gebeurt, is in het bedrijfsleven niet anders. En dus in de carrière van een consultant. Spelen om te winnen, omgaan met feedback, leren van fouten. Het soms keiharde contrast tussen pieken en falen. Maar het verschil is: in de topsport is het veel zichtbaarder. Juist daarom is het zo interessant om de unieke mentaliteit die achter een topsporter schuilt, naar boven te halen. En als groeiversneller beschikbaar te stellen voor onze consultants. Ik vind het enorm interessant om daarmee aan de slag te gaan.”

Over Team EIFFEL

Team EIFFEL is een collectief van acht ondernemingen, die samen vrijwel alle markten in de publieke en private sector raken. Daarmee is Team EIFFEL de grootste consultancy-, projecten- en interim-organisatie van Nederland.