HubSpot benoemt Julia Pilkes als Senior Director EMEA Marketing

HubSpot benoemt Julia Pilkes als Senior Director EMEA Marketing

14-08-2023 (11:41) - Mensen

HubSpot, het customer relationship management (CRM)-platform dat wereldwijd bedrijven helpt groeien, heeft Julia Pilkes (33) benoemd tot Senior Director EMEA Marketing.

Pilkes brengt jarenlange marketingervaring met zich mee, die ze heeft opgedaan bij onder andere Sendcloud en SurveyMonkey. Zij is per 1 augustus actief in haar nieuwe functie.

In haar nieuwe rol leidt Pilkes het regionale marketingteam, stuurt ze de EMEA GTM-strategie aan en is ze verantwoordelijk voor het vergroten van de naamsbekendheid in de regio. Pilkes rapporteert aan Susanne Rönnqvist Ahmadi, VP International bij HubSpot.

“HubSpots missie en strategie zijn ontzettend duidelijk, en ik sta daar volledig achter”, vertelt Pilkes. “De mogelijkheid om daar met een getalenteerd team van professionals impact op te maken is een ongelooflijk mooie kans. Ik heb in mijn eerdere functies veel met HubSpot gewerkt. Ik weet daarom dat HubSpot haar klanten en behoeften als geen ander kent en hen steunt met de best mogelijke producten om hun vraagstukken op te lossen. Ik kijk ernaar uit om HubSpot's groeistrategie verder uit te bouwen in EMEA”.