Huijskens Sassen Communications versterkt zich met Tessa Nelissen

Huijskens Sassen Communications versterkt zich met Tessa Nelissen

29-12-2022 (11:01) - Mensen

Huijskens Sassen Communications heeft zich versterkt met Tessa Nelissen als nieuwe adviseur. Haar dienstverband is per 1 december 2022 ingegaan. De aanstelling volgt kort op de recente benoeming van Lotte van der Woerd als adviseur.

Tessa stapt over van The Linq Group die organisaties onder andere communicatieadvies geeft op het gebied van acquisitie. Hierdoor heeft ze ervaring met het opbouwen en onderhouden van duurzame relaties.

Achtergrond

Tessa heeft een bachelor Communicatiewetenschap en een master in Corporate Communication. Tijdens haar studie is de interesse voor effectieve communicatie binnen het bedrijfsleven ontstaan en deed zij onderzoek naar de reputatiemanagement en crisiscommunicatie.

Meegroeien

Tessa: “De kennis die ik heb opgedaan tijdens mijn studie en de onderzoeken die ik heb uitgevoerd voor mijn theses sluiten goed aan op het werkgebied van Huijskens Sassen Communications. Bovendien hoop ik met mijn ervaring in een omgeving waarin duurzame relaties centraal staan een waardevolle bijdrage te leveren aan het kantoor. Ik kijk ernaar uit om de kennis vanuit mijn studie en eerdere werkervaring verder uit te breiden en mee te groeien met het bureau."

Waardevolle uitbreiding

Clemens Sassen, partner: “We zijn verheugd om Tessa aan ons team toe te voegen. Zij is de derde medewerker in korte tijd die ons team versterkt. Met haar academische kennis over het vakgebied, haar werkervaring en haar enthousiasme om zich hier verder in te ontwikkelen is Tessa een waardevolle uitbreiding voor ons team.”