Inge Meilink versterkt management team Van Luyken

Inge Meilink versterkt management team Van Luyken

19-10-2023 (12:05) - Mensen

Inge Meilink, sinds 2019 associate partner van Van Luyken, versterkt per 19 oktober 2023 het managementteam van het communicatiebureau.

Naast Inge bestaat het MT dan uit Maaike Vissink, verantwoordelijk voor De Trainingsstudio, en managing partners Erik Visser en Youssef Eddini. Inge wordt verantwoordelijk voor de pijlers Advies, Crisis en Interim-oplossingen. De Van Luyken pijler Interim-oplossingen krijgt de naam ‘The Smart Engine’, het bedrijf waarmee Inge voorheen zelfstandig interim- en searchopdrachten uitvoerde voor diverse klanten.

Win-win

Managing partner Youssef Eddini: “Ik ken Inge al jaren en ben erg blij dat ze met haar geweldige expertise de pijlers Advies, Crisis en Interim-oplossingen gaat aansturen. Met haar komst realiseren we een sterke uitgangspositie voor verdere groei van het bureau. Daarnaast krijgen we door de integratie van The Smart Engine toegang tot ruim 700 marketing en communicatie professionals. Met dit netwerk zullen we in staat zijn om klanten nóg beter te voorzien van tijdelijke capaciteit.”

Inge Meilink: “Deze stap is een fijne win-win waarmee we zowel de advies- en crisistak van Van Luyken versterken én de interim-bemiddeling van The Smart Engine meer slagkracht geven. We combineren nu nog sterker onze strategische inhoud met uitvoerende handen. Dat past ons beiden uitstekend en ik zie er naar uit onze klanten met ons mee te laten groeien.”