Ingrid Klaassens benoemd tot Chief Financial Officer Validators

Ingrid Klaassens benoemd tot Chief Financial Officer Validators

01-02-2024 (10:27) - Mensen

Vanwege snelle groei van Validators als innovatief onderzoeksbureau en internationale expansie van research software technologie kwam steeds meer de behoefte aan de rol van een CFO.

Ingrid pakt deze CFO rol en treedt toe tot het leiderschapsteam van Validators waarin ze verantwoordelijk wordt voor de connectie tussen de strategische groei ambities, finance en de waarde creatie binnen Validators.

Ervaring

Met ruimt 15 jaar ervaring in de bankensector bij ABN AMRO en CEO van Dutch Chamber of Commerce in Singapore brengt Ingrid ervaring mee naar Validators. Haar expertise in het laten groeien van businesses met behulp van een duidelijke financiële strategie heeft ze al bewezen in haar eerdere functies voor klanten en binnen haar eigen familiebedrijf. 

Enabler

"De toevoeging van Ingrid in de rol van CFO aan ons team markeert een spannend nieuw hoofdstuk voor Validators," zegt Martin Leeflang, CEO van Validators. "Ingrid deelt onze visie voor innovatie, ziet onze groeipotentie en brengt een diepgaande financiële kennis en leiderschapservaring die essentieel zal zijn voor executie van ons strategisch plan. Daarmee ben ik ervan overtuigd dat Ingrid een sleutelrol speelt als “Enabler” voor onze ambities de (internationale) markt te bedienen met state-of-the-art onderzoek en schaalbare research technologie voor merken en marketingbureaus. Ondertussen willen wij voorop blijven lopen en innoveren wij sneller dan de markt met wetenschappelijke methodes en de nieuwste AI toepassingen die onze research sector flink zullen gaan veranderen."