Jayani Masthoff nieuw bestuurslid The Present Movement

Jayani Masthoff nieuw bestuurslid The Present Movement

20-02-2024 (14:07) - Mensen

The Present Movement, het ondernemerscollectief dat zich inzet voor sociaal ondernemerschap, kondigt de toetreding aan van een nieuw bestuurslid: Jayani Masthoff. 

Nadat Masthoff in Sri Lanka een weeshuis transformeerde tot een tehuis met een bijscholingsinstituut en een aantal jaar als adviseur onderwijsinnovatie werkte, startte zij in 2008 als zelfstandig ondernemer. Ze is oprichtster van onder andere Danaë, Self Included en mede-eigenaar van Goudvisie. Met Goudvisie wil zij organisaties leren om beter in te spelen op maatschappelijke veranderingen. 

Het goede doen

The Present verbindt ondernemers om maatschappelijke initiatieven op het gebied van mentale weerbaarheid, sociale gelijkheid en ecologisch herstel te ondersteunen en ontwikkelen. Masthoff vertelt: "In essentie zijn we allemaal spirituele wezens en willen we dat het zin heeft wat we doen. Daar is niks zweverigs aan. Als dat bewustzijn en de wil er zijn, dan rest alleen nog de grote hoe-vraag. Laat dat net zijn waar The Present ze bij kan helpen."