Jeroen van Vliet nieuwe VP & Country Director Coca-Cola Europacific Partners Nederland

Jeroen van Vliet nieuwe VP & Country Director Coca-Cola Europacific Partners Nederland

26-01-2023 (14:42) - Mensen

Met ingang van 1 maart 2023 wordt Jeroen van Vliet benoemd tot VP & Country Director Coca-Cola Europacific Partners (CCEP) Nederland. Hij volgt Jaap Wassink op, die binnen de organisatie de internationale stap maakt naar de rol van Group VP Sales Execution & Route to Market voor CCEP. 

CCEP is de grootste bottelaar ter wereld van de dranken van The Coca-Cola Company en actief in 29 landen. In Nederland werken ruim 800 mensen voor het bedrijf. Het hoofdkantoor is gevestigd in Rotterdam en de fabriek in Dongen in Noord-Brabant.

Jeroen van Vliet is sinds 2019 verantwoordelijk voor het Field Sales team in Nederland; hij een belangrijke bijdrage geleverd aan de groei van CCEP in Nederland.

Jeroen van Vliet begon in 2006 bij CCEP binnen Finance en heeft brede ervaring opgebouwd in verschillende commerciële functies. Voorafgaand aan zijn huidige functie was hij Director Retail voor Nederland en daarvoor deed Jeroen ervaring op in Groot-Brittannië waar hij met succes het Tesco-account leidde voor CCEP. Daarnaast zet hij zich binnen de organisatie actief in voor de Inclusion & Diversity agenda in Nederland.

Jeroen van Vliet zal in zijn nieuwe functie nauw samenwerken met Karlijn in ’t Veld, Country Director van Coca-Cola Nederland.