Jonna van Kampen nieuwe CCO bij Wunderman Thompson Benelux

28-10-2021 (17:07) - Mensen

Jonna van Kampen is aangesteld als Chief Commercial Officer voor Wunderman Thompson Benelux. Met de komst van Van Kampen in deze functie wordt nog sterker ingezet op groei voor bestaande en nieuwe klanten.
 
Wunderman Thompson heeft als missie ambitieuze merken te laten groeien, met een focus op brand- en customer experience. Van Kampen zal klantrelaties verder uitbouwen in lijn met de end-to-end servicepropositie van Wunderman Thompson. Om dit te realiseren zal een sterke focus liggen op samenwerking binnen de Wunderman Thompson organisatie met vestigingen in Antwerpen en Brussel, het EMEA netwerk en Emark en Wunderman Thompson Commerce die zich inmiddels ook in het Amsteldok hebben gevestigd.
 

Ervaring

Van Kampen brengt internationale ervaring mee, waarvan een aantal jaar in Londen (We Are Social, Lean Mean Fighting Machine) en meest recent bij Nomads zowel in Singapore als Amsterdam. De afgelopen drie jaar was zij bij Nomads Amsterdam verantwoordelijk voor de realisatie van de creative consultancy service-visie van het bureau op global klanten zoals P&G, Air France KLM, HOYA Vision Care en Airbnb.