Joyce Michielsen heeft haar droombaan gevonden bij Maak Jouw Impact

Joyce Michielsen heeft haar droombaan gevonden bij Maak Jouw Impact

16-02-2023 (09:47) - Mensen

Joyce Michielsen gaat bij Maak Jouw Impact aan de slag als personal assistant van oprichter Bas Smeets en de twaalf coaches in het team. Daardoor kunnen zij focussen op het helpen van mensen op het gebied van werk en inkomen.

In de periode dat de gezondheid van Joyce haar in de steek liet, besloot zij alleen nog maar te doen waar ze zelf blij en gelukkig van wordt. Daarom zocht zij een baan die aansloot bij haar visie op een gezonde leefstijl en bewustzijnsontwikkeling. De functie van personal assistant bij Maak Jouw Impact kwam op haar pad. Sindsdien werkt zij in een omgeving "waar ze zichzelf kan zijn, persoonlijke vrijheid ervaart en iets kan betekenen voor een ander".

Loopbaan

Na haar studie aan de PABO kon Joyce, vanwege het tekort aan banen in die tijd, niet aan de slag als leerkracht op een basisschool. Zij week uit naar een kantoorfunctie bij de GGZ. Joyce: “Er ging een wereld voor mij open. Ik dacht dat kantoorwerk saai was, maar van achter mijn pc was ik bezig met groei en ontwikkeling.” Een studie Personeelszaken maakte de baan compleet.

Na haar uitval vanwege gezondheidsredenen vroeg Joyce zichzelf af: “Doe ik wat ik echt leuk vind, of wat anderen zeggen dat ik goed kan?” Tijdens haar re-integratie werd ze gevraagd haar ideale functie te schetsen. Haar antwoord was: flexibiliteit, persoonlijke vrijheid, en anderen helpen.

Eigen verantwoordelijkheid

Joyce volgde Maak Jouw Impact al op social media. Ze reageerde direct op hun vacature. Na een ontmoeting met oprichter Bas Smeets was de match gemaakt. Sindsdien ontzorgt zij haar collega’s in hun werk voor anderen: mensen helpen om hun echte passies en talenten te ontdekken en om te zetten naar inkomen en vrijheid als zelfstandig ondernemer.

Joyce: “Het voelt geen moment als werk, en ik haal er voldoening en plezier uit. Doen wat je leuk vindt, valt of staat met zelf in actie komen en verantwoordelijkheid nemen. Ook buiten je eigen comfortzone, want daar zit de meeste potentie en groei. Dan ontstaat de transformatie waar Maak Jouw Impact naar streeft. Wat je investeert, krijg je vervolgens driedubbel terug: in geld, energie en tijd.”