Kika Buhrmann nieuwe directeur Nespresso Nederland

30-03-2023 (12:42) - Mensen

Vanaf 1 april start Kika Buhrmann als nieuwe algemeen directeur bij Nespresso Nederland. Buhrmann maakt sinds 2008 in verschillende markten en functies carrière bij Nespresso.

Gestart als B2C Channel Manager in Spanje en tot voor kort Vice President B2B & B2C Sales in Amerika, zal ze nu met haar diepgaande Nespresso-kennis leidinggeven over Nespresso Nederland. Ze volgt Daniel Schneider op, die deze functie de afgelopen vijf jaar heeft vervuld.

Kika Buhrmann: “Koffie is in Nederland echt onderdeel van onze cultuur en nieuwe trends zorgen voor een dynamische markt. De focus van Nespresso Nederland ligt op het creëren van unieke koffiebelevingen voor onze consumenten. Door middel van duurzaam ondernemen kijken we continue hoe we een positieve impact op de lokale koffie-communities kunnen versterken. Persoonlijk wil ik mensen om mij heen inspireren om het beste uit zichzelf te halen en om vanuit intrinsieke doelen te werken. Gelukkig sluit dit goed aan bij de bedrijfscultuur van Nespresso.”

Al 15 jaar timmert Buhrmann stevig aan de weg binnen Nespresso. Ze kijkt terug op een progressieve carrière bij en sterke toewijding aan het koffiemerk. Ze trad in dienst in Spanje en mag inmiddels vele markten afvinken, van Zwitserland tot Amerika. Dat ze nu naar Amsterdam terugkeert voelt voor haar als thuiskomen.