Laura Bakker-Poll als nieuwe Commercial Director bij valantic

06-06-2023 (11:07) - Mensen

Valantic Nederland, full service digital commerce agency, heeft vandaag de benoeming van Laura Bakker-Poll tot Commercial Director aangekondigd.

Met ingang van 19 juni zal Laura Bakker-Poll toetreden tot het managementteam van valantic en een rol spelen in de volgende fase van groei van het bedrijf, zowel op nationaal als internationaal niveau. Ze neemt hiermee de commerciële eindverantwoordelijkheid over van Jelmer Spoelstra, die de afgelopen periode deze functie combineerde met zijn rol als Managing Director.

Ervaring

Laura brengt veel ervaring met zich mee naar haar nieuwe functie bij valantic. Ze was vijf jaar Head of E-Commerce bij Miele Nederland, waar ze een leidende rol had in de ontwikkeling en implementatie van digitale strategieën. Daarvoor bekleedde ze verschillende rollen bij bol.com, waaronder die van Lead Category Manager en Commercial Manager binnen de Bol.com Retail Media Groep. Daar was ze strategisch nauw betrokken bij de digitale groeiplannen van o.a. L'Oreal, Unilever, Philips en P&G. Haar ervaring binnen de e-commerce getuigt van diepgaande kennis van de branche en haar vermogen om succesvolle commerciële strategieën te ontwikkelen.

Commerciële team

In haar nieuwe rol als Commercial Director zal Laura Bakker-Poll verantwoordelijk zijn voor het leiden van het commerciële team van valantic. Ze zal zich richten op het verder uitbouwen van de klanttevredenheid, marktpositie en het realiseren van groei, zowel op nationaal als internationaal niveau. Ze zal in deze rol rechtstreeks rapporteren aan Jelmer Spoelstra.

Waardevolle aanwinst

Laura Bakker-Poll is enthousiast over deze nieuwe stap in haar carrière: "Ik ben erg enthousiast over deze uitdaging bij valantic. Na jarenlang voor de grootste online retailer van Nederland te hebben gewerkt, gevolgd door een mooi premium brand, voelt het als een logische & vooral leuke stap om nu aan de ‘agency zijde’ te werken. Ik kijk er erg naar uit om bij te mogen dragen aan de het commerciële succes en de groeiambities van valantic en al haar klanten"
Jelmer Spoelstra, Managing Director van valantic Nederland, is trots op de komst van Laura Bakker-Poll: "Laura is een waardevolle aanwinst voor ons managementteam en bedrijf. Haar uitgebreide ervaring en bewezen track-record in de e-commerce sector zullen van toegevoegde waarde zijn bij het realiseren van de ambities van onze klanten en onze groeidoelstellingen."