Laura Ebbenhorst start als Marketing & Communicatie directeur bij Stichting KiKiD

Laura Ebbenhorst start als Marketing & Communicatie directeur bij Stichting KiKiD

01-05-2024 (11:13) - Mensen

Mooi nieuws: Stichting KiKiD verwelkomt Laura Ebbenhorst per 1 mei als Marketing & Communicatie Directeur. Met ruim 18 jaar ervaring in verschillende marketing- en managementfuncties, is Laura een waardevolle aanwinst voor het team.

KiKiD ontwikkelt projecten die erop gericht zijn de weerbaarheid en veerkracht van jongeren te versterken. Een actueel en steeds belangrijker thema. Dat merken we: KiKiD is de afgelopen jaren flink gegroeid, heeft nieuwe projecten ontwikkeld en er komen veel nieuwe kansen op ons pad. Marketing en communicatie wordt daarom steeds belangrijker. Laura gaat met haar uitgebreide kennis en passie voor het marketingvak zich bezighouden met het verder uitbouwen van het merk, de naamsbekendheid, samenwerkingen met partners en het vergroten van onze impact.

Laura Ebbenhorst: “Ik vind het geweldig wat KiKiD doet met de verschillende projecten op scholen. De energie van de mensen bij KiKiD en de drive om verschil te maken in het leven van jongeren spat ervan af. Het is een uitdagende tijd om op te groeien. Des te belangrijker om met jongeren in gesprek te blijven over de belangrijke thema’s die KiKiD aansnijdt, zoals relaties, social media, pesten en mentale gezondheid. Ik sta helemaal achter hun missie om levenslessen op school net zo belangrijk te maken als taal en rekenen. Heel veel zin om mij daarvoor - met de juiste marketing en communicatie - in te gaan zetten!”