Lennard Moons wordt algemeen directeur SECUTIX

31-05-2023 (15:50) - Mensen

Lennard Moons (52) is aangesteld als algemeen directeur van SECUTIX voor de Benelux- en Scandinavische markt. SECUTIX is actief in ticketing platforms voor musea en brand experience centers, theaters, concertgebouwen, live evenementen, sportclubs, stadions en steden.

Het bedrijf heeft een hoofdkantoor in Lausanne. 

Ervaring

Moons heeft meer dan 20 jaar internationale commerciële en operationele ervaring in de technologie- en software-industrie opgedaan in Zuidoost-Azië, India, de VS, Afrika en Europa. Hij bekleedde meerdere leidinggevende functies en was verantwoordelijk voor het bouwen, reorganiseren en digitaliseren van teams en klant experience organisaties voor bedrijven als Stream Global Services (Concentrix), TLSContact, Agoda (Booking.com) en RIFFOnline.

Nieuwe mogelijkheden

SECUTIX is eigenaar van het ticketing platform S-360. Naast sportgerelateerde organisaties zoals AFC Ajax, Johan Cruijff Arena en Norwegian Football Federation (NFF) verzorgt SECUTIX ticketing services voor onder andere Bozar (The Center for Fine Arts) in Brussel. Moons: “Het is super interessant aangezien de voordelen en mogelijkheden van nieuwe beschikbare digitale technologie voor onze cliënten binnen ticketing- en gerelateerde bedrijfsactiviteiten enorm zijn. Naast ons compleet open en cloud-based event ticketing platform S-360, is SECUTIX volop bezig met het in de markt zetten van TIXNGO.”