Liselotte van de Lustgraaf nieuwe PR & Event manager van Polestar Nederland

28-03-2023 (16:34) - Mensen

Liselotte van de Lustgraaf-Johansen is begonnen als PR & Event manager bij Polestar Nederland. Binnen het Marketing & PR-team is zij verantwoordelijk voor de PR- en eventstrategie van Polestar voor de Nederlandse markt.

Liselotte brengt ruim 13 jaar ervaring mee. In haar rol als PR-consultant heeft ze de eerste 7 jaar van haar carrière aan bureauzijde verscheidende A-merken binnen de lifestyle en fashion industrie geholpen met uiteenlopende communicatievraagstukken. In 2016 vervolgde ze haar carrière aan klantzijde. Voordat ze bij Polestar begon, was Liselotte brand manager bij MADE.com.

"De vastbeslotenheid van Polestar om mobiliteit in een rap tempo te verduurzamen, zonder concessies te doen op design en performance, is voelbaar in elke vezel van het bedrijf. Ik kijk er naar uit om door middel van transparante storytelling en exclusieve merkbeleving het unieke verhaal van Polestar te vertellen en op deze manier bij te dragen aan deze missie”, aldus van de Lustgraaf.

Liselotte is verantwoordelijk voor het opzetten en uitvoeren van de PR-strategie en het contact met de media. Ze rapporteert aan Valéry Gresnigt, Head of Marketing & PR.