Lisette Kalmeijer aan de slag als CCO Neomax|Olgreen

Lisette Kalmeijer aan de slag als CCO Neomax|Olgreen

24-08-2023 (09:53) - Mensen

Lisette Kalmeijer (39) is per 21 augustus aangesteld als CCO bij IT-detacheerder Neomax|Olgreen. Ze betreedt daarmee het directieteam en wordt verantwoordelijk voor de commerciële organisatie van het bedrijf.

Kalmeijer brengt een eigen salesstrategie, namelijk: stoppen met verkopen. Oftewel: in plaats van focussen op het maken van deals, volledig de aandacht leggen op de relatie met klanten en professionals. Dat sluit aan bij de visie van Neomax|Olgreen, waarin de relatie boven de transactie wordt gesteld.

Carrière in IT

Kalmeijer heeft vijftien jaar ervaring in de IT-dienstverlening en dat is niet zomaar: de dynamiek van de sector is haar op het lijf geschreven. Binnen de IT bekleedde Kalmeijer verschillende commerciële functies. Ze begon in 2007 bij PEAK-IT als accountmanager en groeide door naar salesmanager in 2011. Vanaf november 2016 kreeg ze als area manager vestiging Naarden onder haar hoede en werd zij lid van het managementteam. In 2019 maakte ze haar volgende stap, naar sales director en betreedde ze het directieteam. 

Positieve energie

Kalmeijer: “Vanaf het eerste moment dat ik binnenstapte bij Neomax|Olgreen, voelde ik een positieve energie. De drie kernwaarden, grensverleggend, energiek en verbindend, worden echt doorleefd. Dat heb ik ervaren in alle gesprekken die ik heb gevoerd. Daarnaast heb ik bewust gekozen voor een organisatie die in een enorme groeifase zit, omdat ik het meest enthousiast word wanneer ik écht impact kan maken en verandering teweeg kan brengen. Mijn visie op sales is om echt de relatie aan te gaan in plaats van te sturen op deals. Wanneer je loyaal bent naar je klant, trouw bent aan jezelf en dus van betekenis kan zijn, dan pas ben je mijns inziens in staat om echt te verbinden.”