L'Oréal Benelux benoemt Jean-Baptiste Dalle tot nieuwe Country Manager Benelux

L'Oréal Benelux benoemt Jean-Baptiste Dalle tot nieuwe Country Manager Benelux

15-02-2024 (11:48) - Mensen

L'Oréal Benelux benoemt Jean-Baptiste Dalle tot nieuwe Country Manager. Met het Benelux-hoofdkantoor in Hoofddorp (Amsterdam) en een kantoor in Brussel, gaat Jean-Baptiste de groei in de regio stimuleren. Jean-Baptiste volgt Christian Marcos op, die een nieuwe rol oppakt in het internationale team van de L'Oréal Groupe in Parijs.

Jean-Baptiste Dalle heeft een uitgebreid track record in marketing en strategie, met name binnen de divisie consumentenproducten (CPD). Zijn verhaal bij L'Oréal Groupe begon in 1996 in de Verenigde Staten, waar hij zich bij het marketingteam van L'Oréal Paris voegde. Daarna bekleedde hij verschillende leidinggevende functies binnen de Groupe, onder andere binnen CPD in Frankrijk, Spanje en Latijns-Amerika. In zijn laatste rol was Jean-Baptiste hoofd Emerging Markets van CPD.

Ook Nederland is niet nieuw voor hem: na eerder al vijf jaar bij L'Oréal Nederland als General Manager binnen CPD, maakt Jean-Baptiste nu de cirkel rond door de L'Oréal Benelux hub te leiden.