Lotte Praestgaard nieuwe Regional Director EasyPark

Lotte Praestgaard nieuwe Regional Director EasyPark

05-09-2023 (10:42) - Mensen

Om de visie van EasyPark Group om steden leefbaarder te maken te verwezenlijken, neemt Lotte Praestgaard de functies van Regional Director Nordics & the Netherlands en Country Director voor Denemarken en IJsland op zich.

Versnelling van de groei

"Ik ben erg blij om Lotte te verwelkomen bij de EasyPark Group. Haar kennis zal zorgen voor een nieuwe en stimulerende kijk op de regio met een versnelling van onze groei tot gevolg," zegt Morten Hother Sørensen, Chief Distribution Officer bij EasyPark Group. Lotte heeft een commerciële achtergrond en heeft verschillende senior management functies bekleed, meest recentelijk als Chief Marketing Officer bij Schibsted Denmark, de grootste mediagroep in Scandinavië.

Volgende fase

"Ik vind het geweldig om deel uit te maken van EasyPark Group en ben zeer vereerd dat mij de verantwoordelijkheid is toevertrouwd om de Noordse landen en Nederland naar de volgende groeifase van EasyPark Group te leiden. Ik sta te popelen om bij te dragen aan onze visie om steden leefbaarder te maken," zegt Lotte Praestgaard.

Bernd Reul, die eerder de functie van Country Director voor Denemarken en IJsland bekleedde, zal zich richten op zijn rol als Head of Group Commercial Service Management & Key Accounts, om groei te stimuleren in nieuwe zakelijke segmenten en het opladen van elektrische voertuigen in heel Europa. Lotte treedt begin september in dienst bij EasyPark Group.