Manu Steijaert nieuwe Global Chief Customer Officer bij McDonald's

27-07-2021 (15:59) - Mensen

McDonald's Corporation (NYSE: MCD) kondigt de oprichting aan van een nieuw Customer Experience team om de manier waarop gasten in contact komen met het merk te transformeren. Dit team brengt de afdelingen Data Analytics, Digital Customer Engagement, Global Marketing, Global Restaurant Development en Restaurant Solutions van het bedrijf samen voor een optimale gastbeleving.

Om het nieuwe team te leiden, heeft McDonald's Manu Steijaert per 1 augustus gepromoveerd tot de nieuw gecreëerde rol van Executive Vice President en Global Chief Customer Officer. Steijaert zal rapporteren aan Chris Kempczinski, President en Chief Executive Officer.

“De oprichting van het Customer Experience team versterkt het vermogen van McDonald’s om binnen de sector leidend te zijn in het anticiperen op en het vervullen van klantbehoeften in elk deel van de klantreis die zich meer en meer buiten het restaurant zelf bevindt via digital, bezorging en Drive Thru,” aldus Chris Kempczinski, President en Chief Executive Officer. “Naarmate de behoeften van gasten zich blijven ontwikkelen, zullen we een vlekkeloze merkervaring creëren in al onze servicekanalen met inzichten die we verkrijgen uit onze steeds belangrijker wordende digitale platforms. Manu's diepgaande inzicht in de behoeften van onze gasten en zijn rijke perspectief vanuit meerdere McDonald’s markten zullen van onschatbare waarde zijn bij het leiden van dit nieuwe team.”