Michiel van Veen treedt aan als Country Manager voor UPS Benelux

Michiel van Veen treedt aan als Country Manager voor UPS Benelux

17-01-2024 (11:25) - Mensen

UPS kondigt aan dat Michiel van Veen is aangesteld als de nieuwe Country Manager voor UPS Benelux. In deze functie zal Michiel verantwoordelijk zijn voor het toezicht op de Small Package activiteiten en het bevorderen van bedrijfsontwikkeling en strategie binnen deze belangrijke regio.

In zijn vorige functie als Country Manager voor Nordics & Ireland richtte Michiel zich op de uitbreiding van exportmogelijkheden. Zo werden onder zijn leiding nieuwe vliegroutes opgezet van Billund in Denemarken naar Keulen, de Verenigde Staten en Ierland. Hij hield ook toezicht op de lancering van het Access Point-netwerk van UPS Ierland, waarbij honderden nieuwe afhaal- en afgiftepunten werden gecreëerd.

Van Veen: "Ik ben verheugd om terug te keren naar de Benelux. Het is niet alleen de plaats waar ik mijn carrière begon, maar ook de thuisbasis van een ongelooflijk team en één van Europa's meest dynamische exportmarkten. Ik kijk ernaar uit om bedrijven van verschillende groottes te ondersteunen en hen te helpen bij het creëren van nieuwe handelsmogelijkheden, zowel nationaal als internationaal".