Natwerk neemt Sebastiaan Spaan aan als Head of People

27-01-2022 (17:04) - Mensen

Ontwikkeling en zelfontplooiing hebben voor Natwerk altijd een belangrijke rol gespeeld bij het succes van het bureau. Het team is inmiddels uitgebreid naar een groep van ruim 35 talentvolle medewerkers. Sebastiaan Spaan, die veel ervaring heeft in het ontwikkelen van talent binnen organisaties, teams en individuen, zal zijn pijlen richten op het ontluiken en verstevigen van het talent binnen Natwerk.
 
Sebastiaan zal zich zowel full-time bezighouden met de wensen en behoeften van de medewerkers als het vergroten van de effectiviteit van de samenwerking en het persoonlijk leiderschap. "Een goed op elkaar ingespeeld team, dat weet wat het kan, kan uitdagingen het hoofd bieden. Het plan is om de professionaliteit en leiderschap in elke laag van de organisatie te vergroten, om zo de groeiambitie van de organisatie te bewerkstelligen."
 
Het reclamebureau heeft zich altijd bezig gehouden met ontwikkeling van talent. Zo begonnen het in 2014 samen met 3 andere reclamebureaus (Achtung! , dawn en Sue) het eerste echte 'reclame-traineeship' van Nederland: Uncommon. Ook is Natwerk’s Reinier mede-oprichter van RA*W, het platform voor jong talent. RA*W is ruim 10 jaar geleden ontstaan omdat Reinier vond dat er bureaus weinig deden aan ontwikkeling van jongeren.