Niels van de Walle en Michelle van Houten nieuwe partners bij Sterke Leiders

21-04-2022 (15:30) - Mensen

Sterke Leiders is ruim een jaar geleden opgezet door Louis Stam en Lodewijk van der Peet. Sterke Leiders onderscheidt zich van vele andere leiderschap coaches door niet alleen aandacht aan mentale aspecten te geven maar ook aan de fysieke. Een verfrissende, holistische benadering die goed aanslaat. De komst van Niels en Michelle zet Sterke Leiders in de volgende versnelling.
 
Niels van de Walle werkte ruim 20 jaar in internationale marketing leadership rollen bij Nike, Sonos en Sid Lee, met een passie voor samen bouwen en het laten bloeien van talent. Hij leidde het eerste digitale brand team bij Nike EMEA, startte creative agency Sid Lee Amsterdam en hielp Sonos in de transitie naar een merk gedreven organisatie. Het werken met talent van grote diversiteit en hen bij elkaar brengen tot hechte, high performing teams waren hierin leidend. Terugkijkend op de (soms harde) leadership lessen, startte hij in 2020 met coaching opleidingen (Transactionele Analyse) om met zijn passie verder te gaan in de vorm van life- en professional leadership coaching. 
 
Michelle van Houten heeft gedurende haar leven altijd een vertrouwenspositie gehad bij de bedrijven waar ze werkte. Daar had ze geen opleidingen voor gedaan, dat overkwam haar. Ze heeft van nature iets wat het voor mensen makkelijk maakt om naar haar toe te stappen. Dat was onder andere bij hectische reclamebureaus waar ze onder grote druk gecompliceerde projecten runde. Onbewust heeft ze ook altijd een grote drang gehad om zorg te dragen voor haar collega’s wat bijdroeg aan het creëren van een positieve bedrijfscultuur en waarbij jezelf kunnen zijn en plezier altijd uitgangspunten waren. Inmiddels heeft Michelle de certificering Extern Vertrouwenspersoon op zak en is ze graag het vertrouwelijke luisterende oor van jouw organisatie. Degene die bij haar komt, houdt altijd de regie, maar ze adviseert en begeleidt in keuzes en mogelijkheden als iemand zich onveilig voelt of iets heeft meegemaakt wat raakt. 
 
vlnr Lodewijk van der Peet, Louis Stam, Niels van de Walle, Michelle van Houten