Nieuwe aanwinsten productiebureau Ambassadors

Nieuwe aanwinsten productiebureau Ambassadors

07-09-2023 (14:25) - Mensen

Creatief productiebureau Ambassadors stelt twee nieuwe aanwinsten voor: Dolf Bekker als Creative Partnerships Director en Rebecca Bryant als Head of PR & Communications.

Na de recentelijke aanstelling van Sanne Tolsma als Managing Director toont Ambassadors hiermee hun toewijding aan het uitbreiden van senior talent binnen de organisatie. Het bedrijf versterkt zo haar rol als premium creative partner in Amsterdam, New York en binnenkort ook Berlijn.

Dolf Bekker

Dolf brengt meer dan 10 jaar ervaring met zich mee. Als Creative Partnerships Director gaat Dolf zich toeleggen op strategische samenwerkingen met zowel nieuwe als bestaande klanten en het verder ontwikkelen van het Ambassadors merk. Dolf Bekker: “Dit voelt als de perfecte tijd om me aan te sluiten bij Ambassadors. We ontwikkelen ons snel, en de uitbreiding in Berlijn is ook een mooie volgende stap in onze groei. Ik kijk er ontzettend naar uit om met dit dynamische team de toekomst van craft en innovatie vorm te geven.”

Rebecca Bryant

Tegelijkertijd start Rebecca Bryant als Head of PR & Communications. Zij maakt de overstap van Dentsu. Met haar jarenlange ervaring in communicatiestrategie gaat zij een sleutelrol spelen in het verder neerzetten van een stevige ‘industry presence’ voor de organisatie.
Sanne Tolsma, sinds deze zomer Managing Director van Ambassadors: "Dolf en Rebecca brengen zowel een frisse blik als veel ervaring met zich mee. Dolf’s scherpe oog voor business development en Rebecca’s expertise in strategische communicatie zijn de perfecte aanvulling op ons team. En de timing kon niet beter, nu onze vestiging in Berlijn bijna opent.’