Outbrain benoemt Ernst Dirkzwager tot Head of Sales Benelux

09-08-2022 (10:31) - Mensen

Aanbevelingsplatform Outbrain heeft Ernst Dirkzwager aangesteld als Head of Sales Benelux. Hij zet zijn 15 jaar ervaring in de wereld van online en contextuele reclame in om Outbrain te ondersteunen bij het laten groeien van zijn klantenbestand met merken en bureaus.
 
Dirkzwager is verantwoordelijk voor alle commerciële activiteiten ter ondersteuning van adverteerders in zowel België als Nederland. Hij speelt een belangrijke rol in het verder uitbouwen van geïntegreerde en uitgebreide Native Advertising-oplossingen, zodat adverteerders de betrokkenheid van hun bezoekers kunnen verhogen via gepersonaliseerde feeds. Dit zorgt voor een verbeterde Return On Ad Spend (ROAS).
 
De afgelopen anderhalf jaar was Dirkzwager Managing Director Benelux en Global Partnerships Director voor video intelligence AG (vi), het contextuele videotechnologieplatform dat Outbrain in januari 2022 heeft overgenomen. Voor deze rol werkte hij als Managing Director bij de mobile journey marketing engine Ogury en als Sales Director bij Unruly (mobile data en video advertising platforms).