Paul Emons start als bestuurder Springer Media en MD Bohn Stafleu van Loghum

Paul Emons start als bestuurder Springer Media en MD Bohn Stafleu van Loghum

24-01-2023 (12:34) - Mensen

Op 15 maart start Paul Emons als Managing Director van Bohn Stafleu van Loghum en wordt hij bestuurder van Springer Media BV. Hij volgt met deze functie Marieke Cambeen op die 1 januari 2023 is gestart als VP Springer Journals binnen de divisie Research van Springer Nature.

Marieke Cambeen was sinds 2016 Managing Director voor Bohn Stafleu van Loghum en bestuurder van Springer Media. Onder haar leiding is Bohn Stafleu van Loghum veranderd van een print-georiënteerde uitgeverij in een partner voor online leer- en kennisoplossingen.

Track record

Paul Emons heeft meer dan 20 jaar ervaring bij onder meer Noordhoff en RELX. Hij heeft verschillende digitale proposities voor (aankomende) professionals in de gezondheidszorg geleid, een track record voor de digitale ambities van Bohn Stafleu van Loghum en de Health-divisie binnen Springer Nature. Paul Emons: “Aan de slag gaan bij Bohn Stafleu van Loghum en Springer Nature, voelt bijna als thuiskomen voor mij. Daarnaast is het enorm leuk en spannend om verder te digitaliseren en waarde te blijven leveren voor alle (toekomstige) zorgprofessionals.”