Piet Beltman versterkt Digital Reality

Piet Beltman versterkt Digital Reality

22-12-2022 (10:34) - Mensen

Digital Realty heeft Piet Beltman aangesteld als Country Business Manager in Nederland. Beltman vormt in zijn nieuwe rol de schakel tussen commercie en techniek binnen het datacenterbedrijf. Als Country Business Manager is Beltman verder verantwoordelijk voor de belangen van internationale klanten in Nederland.

Digital Realty is wereldwijde aanbieder van cloud- en carrier-neutrale datacenters, colocatie- en interconnectieoplossingen. Beltman komt bij het bedrijf terecht nadat hij in zo’n 40 jaar verschillende leidinggevende rollen had bij meerdere datacenters en IT-bedrijven.

Ervaring

Beltman heeft meerdere jaren ervaring in de datacenterbranche. Eerder werkte hij bij CBRE als Site Manager en werkte hij bij Capgemini, waar de oppervlakte aan datacenters in zijn tijd groeide van 50 naar 2.500 m2.

De schakel

Enrico de Boer, Director Sales & Marketing bij Digital Realty: “Met Piet halen we een ervaren manager binnen die de schakel vormt tussen commercie aan de ene kant, en techniek aan de andere kant. Hij heeft decennialange ervaring in onze business en weet als geen ander wat mogelijk én wat wenselijk is voor onze grote, internationale klanten.”

Fascinatie

Piet Beltman: “40 jaar geleden stapte ik de IT in. Ik was geïntrigeerd door de techniek en wat het mogelijk maakte. Die fascinatie is nooit verdwenen. Waar ik ook werkte de afgelopen jaren: ik hield me bezig met de mensen binnen de organisatie. Dat gaat hier niet anders zijn. Ik heb 25 jaar ervaring met datacenters en kan daarom zowel productie als sales, begrip voor elkaar bijbrengen.”