Postillion Hotels helpt medewerkers bij afbetalen studieschuld

Postillion Hotels helpt medewerkers bij afbetalen studieschuld

12-08-2022 (11:39) - Mensen

Postillion Hotels betaalt voor alle medewerkers met een studieschuld 2,50 euro per gewerkt uur af aan DUO. Deze aflossing komt bovenop het reguliere salaris van de medewerkers.
 
Met het initiatief hoopt de hotelketen een financiële zorg van de medewerkers weg te nemen zodat er meer ruimte is voor persoonlijke groei en ontwikkeling. Het initiatief vloeit voort uit een afstudeerproject van studenten van Hotel Management School Maastricht.

Postillion Hotels staat bekend als een werkgever waar jonge, ambitieuze medewerkers de kans krijgen om door te groeien. Een groot deel van het personeel is dan ook 'eigen kweek' en doorgegroeid op de werkvloer. Algemeen Directeur Erik-Jan Ginjaar: "Ook op jonge leeftijd. We stimuleren de ondernemersmentaliteit van al onze mensen, door ze zoveel mogelijk de regie te laten nemen over hun eigen werkzaamheden en ze te helpen doorontwikkelen."
 

Zorgeloos werken en leven

Een studieschuld kan gevolgen hebben voor de toekomst, beseft Ginjaar. "En stress met zich meebrengen. Dat begrijpen wij. Om onze mensen zo zorgeloos mogelijk te laten leven en werken, bieden we ze daarom deze extra arbeidsvoorwaarde; een aanvulling op het reguliere salaris die op kan lopen tot wel 5.000 euro per jaar."

Het motto van Postillion Hotels is Aandacht met Impact. "Dat houdt in dat we oprechte aandacht voor onze gasten hebben, maar ook voor onze medewerkers. Zij zijn tenslotte degenen die onze beloftes dagelijks waar moeten maken. Voor onze mensen creëren we daarom een zo veilig, inspirerend en leuk mogelijk werkklimaat, zodat zij zichzelf kunnen zijn en kunnen doorgroeien tot wie zij willen worden. Deze extra arbeidsvoorwaarde sluit hier naadloos op aan."