Raïsha Zeegelaar nieuwe presentator Kinderen voor Kinderen

21-03-2023 (13:24) - Mensen

Hoe lang kunnen bekende Nederlanders een liedje uitzingen met één hap lucht? Hoe veel ‘Kinderen voor Kinderen’ liedjes kunnen ze uitbeelden? En hoe goed kunnen ze karaoke zingen? In het nieuwe BNNVARA-programma ‘Kinderen voor Kinderen Karaoke Show’ nodigt de nieuwe presentator Raïsha bekende Nederlanders uit in haar karaokestudio voor interviews, karaoke en zang-challenges met de kinderen uit het koor.

Onder andere Emma Wortelboer, Jurre Geluk en Brugklas-acteurs Roos en Jasmien gaan de uitdaging aan. ‘Kinderen voor Kinderen Karaoke Show’ is vanaf zaterdag 25 maart te zien om 09.05 uur bij BNNVARA op NPO Zapp.

Voor Raïsha Zeegelaar is ‘De Karaoke Show’ haar vuurdoop bij ‘Kinderen voor Kinderen’. Raïsha: "Dit programma is een energieke muziekbeleving waarin iedereen de kans krijgt om voor eventjes ‘Kinderen voor Kinderen’ te zijn. Zingen, dansen en even lekker gek doen; het kan en het mag allemaal. Voor mij is dit als presentatrice een topprogramma om in te springen en kennis te maken met de liedjes en het koor. Ik heb namelijk een enorme passie voor zang en dans en ik hoop dat de kijker dit ook voelt en lekker mee swingt op de liedjes."