Richard Stassen gestart als CEO Neomax|Olgreen

Richard Stassen gestart als CEO Neomax|Olgreen

09-01-2023 (14:02) - Mensen

Richard Stassen (49) is aangesteld als CEO bij IT-detacheerder Neomax|Olgreen. Zijn belangrijkste doel is om een kentering te realiseren in de detacheringswereld; niet de transactie maar de relatie is leidend.

Stassen begon zijn carrière als Business Area Manager bij Stork om vervolgens de overstap naar Commercieel Manager bij Yacht te maken. Daarna werkte hij ruim acht jaar bij Michael Bailey Associates, waardoor hij veel ervaring heeft opgedaan in diverse (internationale) bedrijfsomgevingen.

In 2016 startte hij bij IT-detacheerder PEAK-IT, waar hij als Managing Director in eenzelfde fase instapte als nu bij Neomax|Olgreen. Hij bracht PEAK-IT van een organisatie met een ondernemerscultuur naar een volgend niveau door processen te stroomlijnen, een duurzame bedrijfsstrategie neer te zetten en een schaalbare aanpak te realiseren. Na PEAK-IT te hebben klaargestoomd voor overname door Experis, is hij nu gestart bij Neomax|Olgreen.

Richard Stassen:
“De detacheringswereld is van nature erg transactioneel ingesteld. Niet voor niets wordt deze vaak als “CV schuiver” getypeerd. Wij doen dit anders; wij stellen de relatie boven de transactie. Voor onze IT-professionals betekent dit dat we sterk inzetten op hun carrière in plaats van hun baan. Zo investeren we in talent, brengen wensen in kaart en gaan op zoek naar het perfecte huwelijk tussen persoonlijkheden en organisaties. Opdrachtgevers zullen merken dat we op een intelligent ongehoorzame manier durven te bouwen aan een stevige relatie. Je kan iemand namelijk pas echt goed helpen als je alles van ‘m weet. Bij alles wat we doen, staat de mens centraal; dat komt in elk klein onderdeel van ons DNA terug.”