Robin Schoenaker wordt digital marketing consultant bij Yelflow

Robin Schoenaker wordt digital marketing consultant bij Yelflow

08-09-2022 (10:38) - Mensen

Digital marketingbureau Yelflow breidt het team uit met Robin Schoenaker. Na de komst van Anouk de Jongh wordt de volgende stap gezet met de komst van Robin. Hij versterkt Yelflow per 1 oktober.

Robin Schoenaker zal werkzaam zijn als digital marketing consultant. In die rol zal hij opdrachtgevers tactisch en operationeel adviseren en begeleiden bij de implementatie van digitale strategieën. Voor zijn transfer naar Yelflow was Robin actief als online marketeer in de automotive industrie. Naast zijn loopbaan is Robin Schoenaker topsporter als handballer. Hij speelt bij het Belgische Sporting Pelt en het Nederlands Handbalteam.


Volgende stap

Robin Schoenaker: “Met de stap naar Yelflow zet ik de volgende stap in mijn ontwikkeling. Ik krijg hier de kans om mijn kennis verder te verbreden en verdiepen. Ik kijk er enorm naar uit om samen met de opdrachtgevers online te groeien”.


De juiste mentaliteit

Corné Hoogendoorn, oprichter van Yelflow: “We zijn erg blij dat Robin ons komt versterken. Met zijn ruime ervaring aan klantzijde weet hij wat er nodig is om opdrachtgevers te helpen bij hun online groei. Als topsporter heeft hij duidelijk de juiste mentaliteit om voor het maximale resultaat te gaan. Die inzet en drive in combinatie met zijn kennis maakt hem tot de ideale partner voor ons en onze opdrachtgevers”.
 
Foto door Justin Kevenaar