Roel Knoppers wordt algemeen directeur myBrand

29-03-2023 (15:44) - Mensen

Per 1 april neemt Roel Knoppers (51) de positie als algemeen directeur van myBrand Conclusion over van Seger Theuns (53). myBrand, SAP- en OutSystems-dienstverlener en -kennispartner, is onderdeel van Conclusion.

Theuns zet na 7 jaar als Algemeen Directeur van myBrand Conclusion zijn volgende stap binnen het Conclusion ecosysteem als Director Enterprise Applications van Conclusion, waarmee hij verbonden blijft aan myBrand Conclusion. 

Ervaring bij myBrand

Vanaf 2021 droeg Knoppers als operationeel directeur de verantwoordelijkheid voor alle drie de vestigingen van myBrand Conclusion. Knoppers is tevens verantwoordelijk voor het private cloud en public cloud dienstaanbod richting de markt. Daarnaast maakt Knoppers binnen Conclusion deel uit van het challenge team dat zich richt op het organiseren van de dienstverlening naar klanten waar met meerdere Conclusion-bedrijven wordt samengewerkt. 

Nieuwe samenstelling directieteam

Roel Knoppers draagt zijn operationeel directeurschap over aan Dennis Bruijns, die ruim acht jaar vestigingsdirecteur is in Geertruidenberg. Marcel Antons, directeur Strategie en Innovatie bij myBrand, neemt de vestiging in Maarssen onder zijn hoede.