Rogier de Graaf commercial director bij Digital Commerce agency Touchtribe

Rogier de Graaf commercial director bij Digital Commerce agency Touchtribe

01-05-2023 (12:51) - Mensen

Rogier de Graaf (1986) is per 1 mei 2023 commercial director bij digital commerce agency Touchtribe. De Graaf is sinds 2018 betrokken bij Touchtribe via het Amsterdamse agency collectief MakerStreet.

De Graaf, voorheen business director bij MakerStreet, brengt een schat aan ervaring in de digitale industrie met zich mee in zijn nieuwe rol bij Touchtribe. Hij zal verantwoordelijk zijn voor het sturen van de commerciële strategie van het bedrijf en zal zich richten op het stimuleren van de groei van het bedrijf door nieuwe klanten aan te trekken en bestaande klantrelaties uit te breiden.

De Graaf: "Ik ben erg enthousiast over de kans om de commerciële strategie van Touchtribe naar een volgend niveau te tillen en bij te dragen aan de groei van het bedrijf." Touchtribe heeft een sterke reputatie opgebouwd in de Nederlandse digitale industrie als het gaat om complexe B2B e-commerce trajecten en ik kijk ernaar uit om nog nauwer samen te werken met het getalenteerde team engineers om onze klanten de best mogelijke oplossingen te bieden."

Over Touchtribe

Touchtribe is een digital commerce agency gespecialiseerd in composable commerce-oplossingen en werkt onder andere voor Fugro, Holland Casino, ThiemeMeulenhoff en Premium Cards Group. De diensten van Touchtribe richten zich op het bouwen van corporate websites, business portals en e-commerce oplossingen waarmee bedrijven en merken zich van hun concurrentie onderscheiden. Het bureau is gevestigd in Amsterdam en is onderdeel van het MakerStreet collectief dat bestaat uit 19 specialistische agencies.