Ronald Raidt nieuwe CMO Circle8Group

Ronald Raidt nieuwe CMO Circle8Group

05-03-2024 (15:05) - Mensen

Ronald Raidt maakt de overstap van Chief Commercial Officer binnen Seven Stars naar die van Chief Marketing Officer bij Circle8Group. Pascal Meerwijk start per direct als Managing Director van Seven Stars, een van de labels van de internationale HR Tech dienstverlener Circle8Group. Meerwijk vormt samen met Corianna Geersing (CPO) en Mike Verheijen (CFO) het directieteam van Seven Stars. 

Meerwijk was meer dan twintig jaar werkzaam binnen de Adecco Group waarbij hij de laatste tien jaar eindverantwoordelijk was voor verschillende onderdelen. Ineke Kooistra, CEO van Circle8Group, vertelt: “Pascal past qua DNA heel goed bij dit label. Seven Stars is een schitterend bedrijf met een waanzinnige cultuur. Er zijn nog volop kansen om verder te groeien door verbreding, ook internationaal. Pascal heeft veel kennis van IT en sales. Vanuit zijn internationale trackrecord is hij de juiste man om deze Europese groeistrategie te leiden.”

Een beetje rebels

Pascal Meerwijk is enthousiast over de nieuwe stap in zijn carrière: “De passie en drive die ik voel binnen Seven Stars spreken me erg aan. Dit bedrijf past bij me omdat ik ervan houd om met stoere, eigenwijze, ambitieuze mensen te werken. Een beetje rebels, laten zien hoe het anders kan. Ik ben zelf ook ambitieus en altijd bezig met nieuwe kansen, nieuwe proposities en nieuwe klanten. Er ligt al een mooie basis en ik heb veel zin om de ambities binnen de groep, zowel nationaal als internationaal, vorm te geven.”

Volop marketingkansen

Ronald Raidt is inmiddels gestart als Chief Marketing Officer bij Circle8Group en heeft daarmee de overstap gemaakt vanuit het directieteam van Seven Stars. In deze rol is hij verantwoordelijk voor de marketing van alle internationale labels binnen de groep, waaronder Seven Stars. “Ronald heeft een tomeloze energie en is altijd scherp. Hij heeft ontzettend veel kennis en ervaring op het gebied van digital marketing en digitale customer experience”, zegt Kooistra. “Ronald heeft Seven Stars digitaal op de kaart gezet en draagt meetbaar bij aan de groei van Circle8Group, inmiddels ook in Duitsland.”

Raidt is blij met zijn nieuwe rol: “Deze buitenkans binnen dit mooie, innovatieve en ambitieuze bedrijf kon ik niet voorbij laten gaan. Met mijn ervaring in digital marketing én de staffing-business wil ik ervoor zorgen dat marketing op groepsniveau naar een next level wordt gebracht. In onze branche liggen nog volop kansen als het gaat om digitale positionering én datagedreven marketing. Ik krijg nu de mogelijkheid om die te benutten.”