Sander Pluijm maakt overstap naar Abovo Maxlead

25-04-2024 (14:29) - Mensen

Sander Pluijm begint vanaf 1 juni bij AM Beyond als Director Content Strategy, het content label van Abovo Maxlead.

Pluijm werkte voor zijn overstap negen jaar lang bij mediabureau UM, en was daar belangrijk voor het creatieve label UM studios. Ook was hij werkzaam bij BNN, TVBV en Endemol als Executive Producer, Senior Creative Strategist, Regisseur en Eindredacteur. Sander is ook onderdeel van VIA Taskforce Creative AI, waar hij zich inzet voor meer creativiteit in de media. 

Willem-Albert Bol, CEO Abovo Maxlead, vertelt: “Voor ons als groep is het noodzakelijk om voor elke fase in de klantreis de juiste oplossingen te bieden. Met het aannemen van Sander investeren wij verder in onze content tak AM Beyond*. Wij zien enerzijds dat onze klanten content serieus willen nemen. Anderzijds zien wij ook dat klanten vaak nog worstelen met hun aanpak en het vinden van de contentstrategie. Hoe maak je content echt impactvol? Daar gaat Sander met al zijn ervaring zijn tanden in zetten”.

Elzemieke Olsthoorn, CMO Abovo Maxlead en Head of AM Beyond*, licht toe: “Te veel adverteerders raken in de tell-fase van de customer journey hun potentiële klanten kwijt. Zij hebben merkoverweging nodig en daarvoor moeten zij de juiste marketing aanpak hebben. Gelukkig zien wij een toenemende vraag naar creatieve content campagnes. Daar gaat het om onderscheidende merkverhalen passend bij de kanalen. Met de komst van Sander hebben wij daar een nog beter antwoord op. Wij zijn een zeer ervaren creatieve strateeg rijker en daar kunnen wij de groei van AM Beyond* mee versnellen”.

Sander Pluijm zegt: “Ik sla persoonlijk erg aan op de positieve energie en het ondernemerschap dat in Abovo Maxlead zit. Een onafhankelijk bureau dat de gevestigde orde durft te challengen. Dat past goed bij mijn DNA. De afgelopen jaren heb ik het bureau enorm zien ontwikkelen. In zo’n omgeving wil ik mijn kennis en kunde op het gebied van (branded) content, creatieve media- en marketing graag inzetten en bijdragen aan de verdere ontwikkeling en het momentum van Abovo Maxlead”.