Sebastiaan Verhaar CEO Sana Commerce

Sebastiaan Verhaar CEO Sana Commerce

06-03-2023 (12:15) - Mensen

Het Rotterdamse Sana Commerce, leverancier van e-commerce platforms voor fabrikanten, groothandels en distributeurs, heeft Sebastiaan Verhaar benoemd tot Chief Executive Officer.

Verhaar neemt als CEO het stokje over van Michiel Schipperus om de groei van het ERP-geïntegreerde B2B e-commerce bedrijf verder op te schalen.

Internationale ervaring

Verhaar heeft ruim 16 jaar ervaring in commercieel leiderschap mee. Verhaar had eerder strategische leidinggevende posities bij verschillende multinationals, waaronder Google en Equinix, waarbij het transformeren van bestaande industrieën door middel van nieuwe technologieën steeds een rode draad was. In een vorige functie deed hij als klant zelf ervaring op met het platform van Sana Commerce. Met Verhaar aan het roer zal Sana Commerce zich blijven richten op de visie van “prioritizing relationships, not just transactions”.

Sterk fundament

“Wat me enthousiast maakt om bij Sana Commerce aan de slag te gaan, is de sterke basis die rond het ERP is opgebouwd”, zegt Verhaar. “Sana Commerce begrijpt dat dit de kern vormt van de business van B2B-e-commerce-bedrijven om succesvol te kunnen zijn. Bovendien is er een sterke focus op relaties door diepe onderkenning van de wensen van de klanten van onze klanten. Hierdoor kunnen Sana-gebruikers betere, duurzame relaties opbouwen met hun klanten en partners.”