Sidney Mock nieuwe Chief Commercial O?cer bij FinancialLease.nl

25-04-2024 (09:30) - Mensen

FinancialLease.nl heeft Sidney Mock als Chief Commercial Officer (CCO) aan het directieteam toegevoegd. Sidney zal de leiding hebben over alle aspecten van 'mens tot mens' klantcontact bij dé marktleider in de Nederlandse financiële leasemarkt en dochteronderneming van Egeria.

Met meer dan 20 jaar leiderschapservaring in diverse sectoren, brengt Sidney veel ervaring en een dynamische persoonlijkheid naar FinancialLease.nl. Hij staat bekend als een veelgevraagde adviseur voor start-ups en scale-ups op het gebied van strategieontwikkeling en commerciële mogelijkheden in de markt.

Naast zijn uitgebreide professionele ervaring bij zeer snelgroeiende bedrijven - zoals Monsterboard, Google en Spil Games - waar hij internationaal heeft gewerkt, staat Sidney bekend om zijn expertise in het bouwen van high-performing teams. Hij heeft bewezen vaardigheden in het motiveren en binden van mensen om gezamenlijke doelen te bereiken.

Visie op groei

Sidney werd aangetrokken tot FinancialLease.nl vanwege zijn interesse in innovatieve, snelgroeiende bedrijven en hun marktpositie. De aantrekkingskracht wordt verder versterkt door dochterondernemingen ROS Finance en BD Lease, waar hij veel potentie ziet voor samenwerking en groei. Hij is vastberaden om met het ervaren team van FinancialLease.nl de leasemarkt radicaal te veranderen en ondernemers de bewegingsvrijheid te bieden die ze nodig hebben.