Snapchat benoemt Rianne van der Sar tot Head of Communications

Snapchat benoemt Rianne van der Sar tot Head of Communications

01-02-2024 (10:03) - Mensen

Snap Inc., het moederbedrijf van Snapchat, heeft per januari 2024 Rianne van der Sar benoemd tot de nieuwe Head of Communications in Nederland. Van der Sar is verantwoordelijk voor alle communicatie- en PR-activiteiten in Nederland.

Rianne van der Sar heeft ruime ervaring in PR & branding, marketing, interne en externe communicatie. Na jaren bij eBay, Marktplaats, Ahold en Belvilla werkte ze tot voor kort als marketingcommunicatie-freelancer voor verschillende techbedrijven.

Op de kaart

Natascha Chamuleau, Snap's General Manager Nederland:"We zijn superblij met de komst van Rianne. Ze is een ervaren en strategische communicatie-professional. Ze staat voor mij voor de waarden van Snap: aardig, slim en creatief. Ik kijk ernaar uit om samen met haar en de rest van het team Snap nog meer op de kaart te zetten in Nederland.”

Geen druk

Rianne: “Na jaren freelancen vond ik dit een te leuke kans om te laten schieten. Snap is een ontzettend innovatief en leuk bedrijf. Wat me zo aanspreekt is dat het bij Snapchat draait om de relaties met je vrienden en familie. Daardoor is er geen druk om mooi of perfect te zijn. Je kunt uitdrukken hoe je je voelt, op dat specifieke moment. Dit weten de ruim 5 miljoen Snapchatters die maandelijks gebruik maken van de app al. Ik kijk ernaar uit om samen met Natascha en het team de rest van Nederland ook kennis te laten maken met de mooie wereld van Snapchat.”