Stories benoemt Wouter Koch als CCO

Stories benoemt Wouter Koch als CCO

10-08-2023 (15:30) - Mensen

Stories, Nederlands eerste co-working platform voor therapeuten en coaches, kondigt de benoeming aan van Wouter Koch als CCO en late stage co-founder.

Met een carrière van 14 jaar in leidinggevende commerciële functies bij diverse (tech)bedrijven in binnen- en buitenland, staat Koch bekend als naam voor expansie en groei.

Verticale en horizontale groei

In lijn met de groeiambities van Stories zal Koch zijn commerciële ervaring benutten om het expansie traject in goede banen te leiden en te versnellen. "We verbreden onze horizon met nieuwe co-working locaties in steden als Utrecht, Den Haag, Rotterdam en Eindhoven, en zijn daarnaast druk bezig om ons aanbod productassortiment te verrijken, allemaal met het doel om therapeuten en coaches optimaal te ondersteunen in hun belangrijke werk."
Alexander Sporre, een van de oprichters van Stories: "Wouter's ervaring als CCO bij toonaangevende tech bedrijven geeft hem zowel commerciële diepgang als een breed netwerk, wat ons helpt bij het ontzorgen van zelfstandigen in de zorg. Zijn ondernemershart en brede ervaring stellen ons in staat de lat voor onze therapeuten - en hun cliënten - nog hoger te leggen en onze ambities waar te maken.”